mandag 23. januar 2017

Biltema kompost

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kompostbeholder, 5l koster kroner 990.


Denne er ikke særlig aktuelt for mitt bruk. I dag har jeg tappet væske fra Ibokashi- komposten for første gang. Vil du lage din egen kompost ?

Start nå, så blir du belønnet med fin jord seinere. Sats på en isolert, lukket kompostbinge til kjøkkenavfallet. Finner du ikke den manualen du leter etter?


Bruk av kompost i hagen har mange positive effekter i tillegg til å være en jordforbedring. Standhaftig ugress, syke plantedeler og planter som har vært behandlet med ugressmiddel er noe av det du bør holde unna komposten - i alle fall dersom du. Hvis komposten er tørr, bør den vannes.


Dekk til komposten hvis det regner mye siden dette kan vaske ut næringstoffene. Legg halm eller langt gress som et.

Råtnende organiske materialer blir til verdifull gjødsel om det. For det andre får du et lager av god jord som du kan bruke i be. Fliset kan du ha stor nytta av i din egen trädgård: det kan användas som marktäckning eller läggas på komposten. Hagekompost og blandingskompost.


Når vi snakker om kompost , snakker vi gjerne enten om åpen eller lukket kompost - eller hagekompost eller blandingskompost. Att kompostera genom en kompost , kompostbehållare, kompostgaller, varmkompost och kallkompost. Bingen kan gjerne utvides med enda et kammer, så har du mulighet til å fordele komposten i gammel og ny, finere og grovere osv. Du må logge inn for å kommentere.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Varmkompostering er en genial måte å bruke matavfall til å produsere din egen, næringsrike jord. Her er våre tips til hvordan du kommer i gang med kompost. Isoporen må beskyttes for å unngå at den smuldrer og biter kommer i komposten.


Dette gjøres ved å kle den med fiberduk eller grunnmursplast. Da kan du til og med bruke hageavfallet, eller i hvert fall deler av det, til kompost eller som fyllmasse. Vi snakker om en kompostkvern,.


Vi vill att människor ska vilja fixa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg