tirsdag 16. oktober 2018

Høytrykkspyler bosch

Obs BYGG har et stort utvalg høytrykkspylere både på nett og i butikk. Finn høytrykkspyler bosch. Gode rengjøringsresultater oppnås. BOSCH (2) NILFISK (2) Velg prisklasse Fra.


Høytrykkspyleren leveres med. Til hus og hage er en høytrykksspyler også svært.

Produktinformasjon Bosch Easy er en kompakt og bærbar høytrykkspyler med kraftfull rengjøringsstråle til skånsom skylling, ideell til vinduer. Søk etter bosch høytrykkspyler på Kelkoo. Sammenlign tilbud på bosch høytrykkspyler fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: 140Bar, 8m slange,. VIGTIGE DETALJER NÅR DU VELGER HØYTRYKKSPYLER : HÅNDTAK:.


Skal du handle høytrykkspyler ,. Nilfisk og Einhell fikk alle mer enn poeng.

De nye høytrykksspylerne AdvancedAquatak 1og AQT AdvancedAquatak 1fra Bosch er lette, kompakte og samtidig sterke. Med en høytrykkspyler fra Kärcher kan du vaske bilen, sykkelen, terrassen, de mosegrodde hellene i hagen, turstøvlene, hageutstyret, utemøblene og mye mer! Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.


Handle smart - Spar penger. MTH til Foma høytrykkspyler. Håndtak for høytrykksspyler Bosch. AVLØPSRØR MED AV OG PÅ VENTIL.


En mellomstor høytrykkspyler fra Bosch som spyler med 1bar trykk. Kraftig og fleksibel rengjøring. Et utmerket valg for yrkesbruk eller for den seriøse entusiasten! Den beste høytrykkspyleren i denne klassen! Rengjøringen blir enklere med en høytrykksspyler, men hvilken type passer til ditt bruk?


Felleskjøpet gir deg tipsene du trenger for å velge riktig, og har et. Effektiv rengjøring: Pumpen i eloksert aluminium med stempel i rustfritt stål sørger for en ideell kombinasjon av stor matemengde og høyt trykk for svært. Bosch Advanced Aquatak 1er en kraftfull høytrykkspyler med god funksjonalitet. BONUS: En begrenset periode gir vi med liter Sonax Skumsåpe helt uten ekstra kostnad!


Rimelig skumkanon i meget høy kvalitet til bruk på høytryksspyler. Et supert pakketilbud med masse tilbehør!

Den praktiske størrelsen gjør den enkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg