torsdag 28. mars 2019

Kraftig gresstrimmer

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Finn kraftig gresstrimmer.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gresstrimmeren er en takknemlig hagemaskin å ha tilgjengelig i løpet av våren og sommeren når gresset vokser kraftig. Den er et utmerket supplement til vanlig. Trimmeren er standard utstyrt med både trimmerhode, krattkniv og en bæresele. Dette er en meget brukervennlig gresstrimmer som samtidig er kraftig nok til å fikse selv den mest gjenstridige brennesle.


Dewalt DCM571Xkantklipper, gresstrimmer og ryddesag har vært på prøvekjøring. Det måtte bli en langtest, for å greie å tømme det 9Ah store jumbobatteriet. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.


Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller.

Ekstremt kraftig trimmer med automatisk trådmating, doble tråder og teleskopskaft. Midthåndtaket er justerbart og det vinklingsbare hodet lar deg trimme kanter i. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Motoren er kraftig og gir et godt klipperesultat – når trådspolen holder seg på plass. Er det snakk om rekkehus og forhager eller små bakgårdshager i bygårder klarer man seg lenge med en liten eller middels kraftig.


Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Sjekk ut kraftig gresstrimmer. Leveres uten batteri og lader.


TEXAS 43CC KRAFTIG GRESSTRIMMER KANTKLIPPER Det medfølger BÅDE trimmerhode med tråd og blad (verdi 399) i prisen! VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT! Det hjelper ikke å ha en nydelig plen om gresset rundt plenen vokser ut av kontroll. Derfor er det lurt å kjøpe en kraftig gresstrimmer fra Byggmakker.


Den bensindrevne trimmeren er utstyrt med en veldig enkel startprosedyre, et praktisk tohåndsstyre og en. Har plenen grodd litt over stokk og stein i det siste? Kanskje du ikke kommer godt nok til med gressklipperen. Med en kraftig gresstrimmer kommer du.


Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer , men med noen vesentlige forskjeller.

Den har motoren i den ene enden og verktøyet i den andre,. Kraftig trimmer som er enkel å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg