onsdag 15. mai 2019

Krympestrømpe

TriMax fører krympestrømpe fra Shrinktek Polymers UK høy kvalitet. Ta kontakt med oss for priser og prøver. Leter du etter en krympeslange som oppfyller dine produktkrav?


Det vi ikke lagerfører skaffer vi! Med innvendig lim som beskytter mot fuktinntrengning. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Autorisert elektrisk installasjonsfirma i skipsbransjen. Eneimpotør i Norge for fabrikken SEEMATZ i Tyskland som produserer lyskastere, dekkslys, morselamper og. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Krympestrømpe Ø=5mm, rød. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Polyolefinløsning som ikke inneholder lim, men som likevel er permanent, til merking og beskyttelse av ledninger og kabler. Vi selger alt tenkelig verktøy til elektronikkindustrien, alt fra elektroverktøy til pinsetter vil du finne på denne nettsiden. Er det noe du ikke finner her så.


Sort krympestrømpe med lim, ekstra stort krympeforhold 4:1. Søk etter krympestrømpe på Kelkoo. Sammenlign tilbud på krympestrømpe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Hvit krympestrømpe , flammehemmende (3: krympforhold) polyolefinhylser brukt til ledningsidentifnikasjon.


Original Brother HSe2krympestrømpe sort på hvit i 1mm bredde er spesielt utformet for permanent merking og identifisering av kabler og ledninger. KRYMPESTRØMPE 9-Med lim, sort m. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Brothers krympestrømpe er perfekt for merking og identifisering av kabler og ledninger. Strømpen har et krympeforhold på 2:og er anbefalt for generelle merking. Hei, jeg trenger noe for å varme noen krympestrømpe r. Har ikke lyst til å bruke lighter, og ta den frem og tilbake under krympestrøma egentlig.


Har videre lest her på forumet om splittbare. Produkttype: Beskyttelsesslange. I kategorien krympestrømpe r finnes et meget bredt utvalg av krympeprodukter.

Koble medierøret Monter isoleringen over skjøten muffe Rens mufferøret og korrugert ytterrør der krympestrømpen skal sitte. Våre kjerneverdier er Kvalitet, Service og Ekspertise. Vår målsetting er å fornøyde kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg