tirsdag 6. august 2019

Vangeløs trapp

Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg. Det er få trapper som er mer ”svevende” enn ei vangeløs trapp.


Den bæres av gelenderet slik at vanger unngås, og det blir mer åpent og. Rett trapp med 90mm tykke trinn i heltre eik hvitbeiset og lakkert.

Skult innfesting av trinn i vegg, ingen synlige vanger. Vi har laget en ny trappemodell som er vangeløs ! Vi har valgt å blande all tradisjonsbåren trappekunnskap med dagens krav til design. Dermed har vi skapt en trapp. En trapp er mer en trinn som tar deg mellom etasjene, det er en investering i noe varig som skal fylle boligens stil og atmosfære.


Denne fleksible løsningen kan tilpasses enhver stil. Dette er en statisk bærende trapp , hvor. Trappen bæres av gelenderet, slik.

Veggforsterkning for vangeløs trapp ÅPEN En vangeløs trapp fordrer vegg med god bæreevne da trinnene festes i veggen med bolter. I motsatt ende av skalaen, har vi de vangeløse trappene , eller rettere sagt - trapper uten synlig vange. Visuelt ser det ut som om en vangeløs trapp henger i løse. Vi leverer det meste innen trapper og treprodukter.


Med egen fabrikk med de nyeste robotmaskiner, er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva vi kan lage! Alternativt kan man montere en vange på veggen hvis det er dårlig innfesting. Belysning innfrest i veggrekke. Vangeløs trapp hvor trinnene festes derfor direkte i veggen!


Oppdrag Trapp til gårdshus i Halden. En spennende, vangeløs , svevetrapp i langstav ask, mm spilevegg i ask, klosstrinn til et eldre gårdshus. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Den må være være funksjonell, sikker, pen, og passe inn i omgivelsene. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Moderne norskproduserte trapper. Din lokale trappeprodusent i Nord Trøndelag.


Mestertrapp, stort utvalg av trapp og trapper til huset.

Når det gjelder trapp , har du mange muligheter for personlig tilpasning. Slik at trappen passer inn i ditt hus, i din stil. Begynn med å velge trappemodell. I over år har Tre- trapper.


Vi designer, produserer og monterer et bredt utvalg tretrapper. Vi bruker bare kvalitetsmaterialer i trappen , og på eiketrinn bruker vi langstav som gjør at trappen. Katalogen viser skreddersydde kvalitetstrapper til gode priser. Bestill eller bla i vår elektroniske versjon.


Velg en ny trapp som passer din bolig og ditt interiør. Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering. Monteringen begynner med øverste seksjon av trappen , deretter seksjonen nedenfor osv. Har kjøpt oss hus, og dermed veldig mye som må gjøres.


Noe av det første på lista er ny trapp. Har planer om ei 180-graders svingtrapp, så enkel som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg