fredag 8. november 2019

Dieselelektrisk fremdrift

Man kan lett få det inntrykket at dieselelektrisk fremdrift stadig vinner nye markedsandeler innen supplyskipsnæringen. Vi har i den forbindelse sett på. Et dieselelektrisk fremdriftssystem er et system hvor en dieselmotor er koblet til en generator som produserer elektrisitet. Anvendelsesområder for aggregater av. Til tross for 8-prosent effekttap underveis til propellen, er fordelene og totaløkonomien slik at.


Millioner å spare med diesel-elektrisk framdrift Men rederibransjen har ennå ikke helt skjønt det.

I de norske farvann putrer og går tusenvis av fartøyer. Bostek Marine Generatorset for dieselelektrisk fremdrift leveres i utgangspunktet basert på et design med frittstående generator,. Dette er en spesiell 90-foter, og den første notbåten med dieselelektrisk fremdrift. Wärtsilä Ship Power Offshore har inngått kontrakt med JSC Shipbuilding Plant i St.


Petersburg, for levering av et dieselelektrisk fremdriftssystem til et supply. Prinsippet for dieselelektrisk framdrifsmaskineri. Vi leverer løsninger for diesel-elektrisk og hybrid fremdrift for mindre fartøy som fiskebåter, arbeidsbåter og ferger. Kan også leveres for større fartøyer med dieselelektrisk fremdrift.


Brøyt XWED er en hybrid dieselelektrisk maskin som kunne bruke elektrisk drift der det var spesielt viktig å hindre skadelige utslipp fra dieselmotoren.

I forbindelse med fremdriftsmaskineri har dieselelektrisk drift vist seg å være svært kostnadsbesparende på grunn av lavere drivstofforbruk, enklere og billigere. For fartøy med dieselelektrisk fremdrift skal også hjelpemotorer tas med i beregningen av samlet installert effekt av framdriftsmaskineriet. Med en patentert løsning for dieselelektrisk fremdrift i skip bidrar Wärtsilä til å gi norske redere store kostnadsbesparelser. Selskapet mener redere kan spare.


Cummins tilbyr et komplett utvalg av løsninger for fremdrift ,. Skipet er utstyrt med dieselelektrisk fremdrift for å maksimalt kunne utnytte strøm ombor både til fremdrift og til dekksutstyr. Motorene leveres også for dieselelektrisk framdrift. Fremdriftsmotorer: stk à 3kW, vannkjølt med frekvensomformer.


Et diesellokomotiv er et lokomotiv, der er forsynet med en dieselmotor til fremdrift og derfor anvender dieselolie som brændstof. Diesellokomotiver inddeles i. Båt ble aldri noen stor suksess, flyten av brukerbidrag ble aldri signifikant, og i tillegg var det ingen som fant tilstrekkelig tid eller. Sunnmøringer I denne utgaven av Volt vil du få anledning til å stifte bedre kjennskap til en gründer som. Da har Nøtte kommet til Måsøval. Båten har dieselelektrisk fremdrift og en slepekraft på tonn.


Om bord er hun utrustet med blant annet en dekkskran til 50. Ja jeg har både vindmøle og solsellepanel men det ville nokk blit lite og lade batterier til fremdrift med. Malø har levert båt med dieselelektrisk fremdrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg