mandag 3. august 2015

Avisoleringstang

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Handle smart - Spar penger. For en-, fler- og fintrådet leder med kunststoff- eller gummiisolasjon.


Tilpasser seg selvstendig til de forskjellige ledertverrsnitt - derfor ingen skader på ledere. Knipex ErgoStrip avisoleringstang. Verktøy til rask og enkel avmantling og avisolering.


Praktisk tang til fjerning.

Automatisk avisoleringstang som avisolerer og kapper kabler 2–mm, og som også kan brukes til pressing av kabelsko. Det kreves erfaring for å avisolere en kabel med en sideavbiter, men med avisoleringsverktøy blir det riktig med en gang. Spesialverktøy for avisolering av kabel. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Bruk denne avisoleringsstangen til enkelt og.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Avisoleringstang 180mm, automatisk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for. Universalverktøy som også har en innebygd klipp- og pressfunksjon. Tang for rask og enkel avisolering av kabler mellom 0. Sideavbiter for opp til mm kabel.


Elektrisk stekepanne med nonstick belegg og glasslokk. Kan brukes til både grilling og steking elle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg