torsdag 20. august 2015

Stjerne lysestake

Sjekk ut stjerne lysestake. Sett stemningen med lysestaker og lykter fra Ellos. Fin sort matt stjerne lysestake fra Madam Stoltz. Kul alene eller sammen med flere.


Sort metall er virkelig i vinden og denne tøffe utgaven formet som en stjerne er.

Fin messing stjerne lysestake fra Madam Stoltz. Messing er virkelig i vinden og denne tøffe utgaven formet som en stjerne er jo. Lyskilde stk E1 følger ikke med. Lassen Base til Kubus lysestake.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design.

Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort. Vi skreddersyr det du har behov for til hobbyarbeidet - til priser du kan leve med! Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. I plast, med pynt som kanelstenger, kongler, stjerner , små perler og sløyfer. Elektrisk lysestake i kobber med røft og rustikk design med en industriell touch.


Marie trau (størrelser) kan også brukes som lysestake. House Doctor tilbyr møbler for den designbevisste og kresne. Jødestjerne som tøymerke under andre verdenskrig. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter.


Produktene er designet og. Staken har lys og en stjerne på toppen. Fin advents lysestake å dekorere med til jul. Knip av en bit av den kraftige kobbertråden, cm. Lysestake i tre med gylne detaljer.


Mansjett stjerne messingfarget, pakke med stk. Lekker hvit lysestake på fat dekorert med en liten stjerne.

Engel i glass – lysestake. Håndlaget stjerne i flere farger. Ifølge teksten skulle lysestaken, med fot og stamme, hamres ut av ett stykke rent gull, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg