mandag 19. september 2016

Bredsparkel

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi har alt du trenger til malingsjobben.

Alltid stort utvalg og god service. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Bredsparkel med blad i rustfritt stål for sparkelarbeid på større flater. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Til sparkling av større flater og til gulvlegging.


Ergonomisk utformet skaft i myk. Bred sparkel for sparkling av større overflater.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Bredsparkler med blad i rustfritt stål for sparkelarbeid på større flater. Silver bredsparkel fra Stiwex er en økonomisk bredsparkel med godt grep.


Fra pris: 21per rull. Rustfritt stålblad med avrundede hjørner. For hel-, flekk- og bredsparkling av vegger, tak og gulv. Jeg tror ikke du klarer å lage en buet bredsparkel som vil gi perfekte skjøter. Få en jevn overflate med en bredsparkel.


Når massen er ført på veggen, drar du sparkelen utover med en bred bredsparkelfor å få en jevn overflate. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Sparkel med holder av aluminium og softgrip Bruksområde. Best resultat oppnås ved å legge på sparkelmasse diagonalt. Hvitt multifunksjonelt pulversparkel for større overflater. Pulveret er gipsbasert og er meget lett å blande til smidig konsistens. Den har en bearbeidingstid på.


BREDSPARKEL I RUSTFRITT STÅL 150MM. Ferdigblandet, lett bredsparkel med høy fyllevne for vegger og tak innendørs.

Scotte er Beckers produkter for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg