mandag 26. september 2016

Lekkasjesøker

Lekkasjesøker for alle typer av gasser og trykkluftutstyr. Oppdager og lokaliserer trykktap og gasslekkasjer raskt og sikkert. For alle typer av gasser: propan.


Vannbasert lekkasjesøker som effektivt hjelper deg med å finne lekkasje i f. Bruksmulighetene strekker seg over mange ulike gasser.

Brukes til båt, husvogn, kjøleaggregat. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Enkel tidsbesparende leting etter utette steder under trykk, med absolutt sikkert resultat.


Spray lett på mistenkelige steder og lekkasje vises ved skumdannelse. Uunnværlig verktøy for å finne lekkasjer på AC-anlegg f. Merke : ION Science CalCheck.

Om oss Spesialfirma for søk og lokalisering av lekkasje på alle typer rør, både innendørs og utendørs. Vi søker i Østlandsområdet for privatpersoner. Avslører utettheter og revner i gass- og trykkluftsystemer. Pålitelig og hurtig diagnose gjennem kraftig skumdannelse.


Sprøytes inn i rørskjøtene eller andre steder det er mistanke om le. SAFETY DATA SHEET according to Regulation (EC) No. SIKKERHETSDATABLAD i henhold til Forordning (EF) nr. Mye av utstyret for lekkasjesøking baserer seg på å lokalisere lekkasjer ved lyden de avgir. Dette inkluderer marklyttere, ventillyttere, lydloggere og korrelatorer.


Tec7- og 101-serien selges gjennom byggevare-, rør-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og gjør-det-selv-personer. Det enkle og kostbesparende hjelpemiddel i industri og verksteder. Salg av VVS varer på nettet!


Hydrolux HL 50-BT lekkasjelytter. Håndholdt lekkasjesøker med ekstra god følsomhet og forsterkning av lekkasjelyden. Nå med bluetooth trådløs overføring av lyd.


RINs fagdager er en flott arena for å presentere nye hjelpemidler for rørinspektører og lekkasjesøker , mener Høvset,.

FAST Aqua M-2lekkasjelytter for mark- og ventillytting. Den kombinerer det siste i. Der skummet blåser bort kommer det. Eureka 2R korrelator for lokalisering av vannlekkasjer: Eureka 2R korrelator har de siste årene etablert seg som markedsledende lekkasjekorrelator i kraft av sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg