torsdag 15. februar 2018

Sirkelsag test

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

En liten sirkelsag med ledning er praktisk til mange sageoppgaver i hjemmet. Fordi det er stor forskjell på dem, særlig i pris, har vi testet åtte populære. TEST AV SIRKELSAGER MED BATTERI Så gode er billige sirkelsager på batteri. Vi testet aktuelle modeller. I testen er alle sagene prøvd på alle relevante materialer.


Vi har skåret opp plater bord og konstruksjonsvirke i ulike vinkler. Kan batteri erstatte ledning? Det er et spørsmål vi har stilt oss i mange år, og svaret har havnet på ja for stadig flere verktøygrupper.

Sirkelsagen er et kraftig elektrisk verktøy. Med dette verktøyet kan du tidseffektivt kappe og kløyve plater og planker både i lengden, bredden og på tvers. Se video fra vår test av vannløselig maling. Du bruker den til å lage rette snitt, og kan. Den batteridrevne sirkelsagen fra Bosch, GKS V-LI.


Dykksagen minner mye om en sirkelsag , men er en slags raffinert variant beregnet for presisjonsskjæring. Utformingen gjør den utmerket. Nesten all slags verktøy finner du nå med batteridrift. Det er svært praktisk, så lenge det er strøm på batteriet. Her ligger ankepunktet, klarer.


Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Jeg har ett par Skill produkter, unSkill blandt onde tunger ; de har fungert upåklagelig i hobbysammenheng. Presist kapp med sirkelsag Du vil helt sikkert finne deg en favoritt blant alle modellene våre.

En sirkelsag som passer til akkurat dine prosjekter. Vi har toppmodellene fra kjente merker som Bosch, DeWalt og Hitachi med flere. Bredt utvalg og gode priser. Lav vekt gir perfekt føring av sagen.


Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen. Batteridrevne sirkelsager er tyngre enn de elektriske, men fordelen med å slippe ledningen veier opp, sier en av deltakerne i Byggmesterens brukertest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg