mandag 19. februar 2018

Svevende trapp

Nordens bredeste utvalg i trapper. Budsjett og pris på timer. Vi er her for å hjelpe deg. Det er få trapper som er mer ” svevende ” enn ei vangeløs trapp. Den bæres av gelenderet slik at vanger unngås, og det blir mer åpent og.


En dyktig gjør det selv-mann bygde selv denne fantastiske, svevende trappen.

Her kan du lese om hvordan han gjorde det. Klarer du å gjøre det samme? Trinn i løse luften Kjennetegnet på svevende trapper er at trinnene henger nærmest i løse luften. Dette oppnår man ved at trinnene enten er festet i den ene. Vi spesialiserer oss på selvbærende trapper og tretrapper på metallramme.


Siden trapper er en viktig del av en sikker og. Designertrapp „ svevende trapp. Har du noen gang sett en trapp der trinnene ser ut til å sveve i luften?

Det ser helt magisk ut, men det er faktisk ikke særlig vanskelig å få til. Bildet viser en svevende trapp under oppføring. Vi leverer trapper etter dine behov og ønsker. Den er like spektakulær som den er ulovlig.


Modultrapper er prisgunstige trapper som er enkle å montere selv! Les mer om hvordan du kan bygge din egen trapp her. Velg en ny trapp som passer din bolig og ditt interiør.


Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering. Skal du sette inn en ny trapp i huset – eller pusse opp den gamle trappen ? Det finnes mange varianter og flere løsninger. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Den svevende trappen står som en luftig skulptur i det store rommet og fører opp til husets bibliotek i tredje etasje. Der er det innredet med avslappende. Trinnene henger i gelenderet. Veggforsterkning for vangeløs trapp ÅPEN En vangeløs trapp fordrer vegg med god bæreevne da trinnene festes i veggen med bolter.


Trappen gir en svevende følelse. Ved å felle inn lamper i enden av hvert trinn får trappen et svevende preg, mens trapperommet blir opplyst på en indirekte og derfor behagelig måte. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg