mandag 3. desember 2018

Kjettingfabrikken

I kraft av vår kompetanse, som produsent og sakkyndig virksomhet innen løft, har vi lang tradisjon på å sikre verdier. Vi har siden vi ble grunnlagt i. Vi lagerfører standard kjettingredskap grade og grade. NS-EN-818-- koplet og helsveiset. Kjættingfabrikken AS produserer kjetting og komponenter under merkenavnet FRAM.


I tillegg til egenprodusert produkter har vi også på enkelte produkter samarbeid. TRYGG is a recognized world leader in the field of chain production. We supply tire chains, chains for fishery, fish farming, port facilities, offshore and industry.


Leverandør - løfteustyr, sikring og vaier. Samtidig går tre andre Marwin-selskap til skifteretten. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal. The head office and production is currently located in Sannidal in Kragerø municipality.


The company also has a branch. Landbruk - Traktor Lilleseth er ledende på heltflytende kvalitetskjetting til landbruk og tilhørende bruksområder som snøbrøyting, kjøring på jordet, i skogen. Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. TRYGG kjetting er produsert av spesiallegert stål hvor tilsatt mengde krom, magnesium, nikkel og bor fremkommer etter år med forskning og testing for å oppnå en.


KRAGERØ KOMMUNE Helle: Langs Hellefjorden har det bodd folk siden vikingtiden, det har vært en del funn av redskaper fra denne tid omkring Helle og langs fjorden. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Produsent og leverandør av sertifisert løfteutstyr, standard og kundetilpasset, for industri, Offshore og annet. Gunnebo AB, der vi kjøpte ferdigmonterte kjettinger og halvfabrikata som ble montert sammen på Skarnes.


Vær Varsom-plakaten, Tekstreklameplakaten og Redaktørplakaten. Da Regjeringens biltjeneste ble opprettet under Statsministerens kontor 1. Etter en lang og stolt historie som kjettingprodusent i Kragerø bruker bedriften i dag sin. Frank Nielsen har jobbet på kjettingfabrikken i år. Han liker ikke at han må finne seg en ny jobb. FRAM Kjætting-fabriken As, Sannidal.


Vårt hovedkontor er lokalisert i Grimstad på Sørlandet. Vis Stig Isaksens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Stig har jobber oppført på profilen.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Stigs. Kjettingredskaper Telemark, inklusive.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg