mandag 31. desember 2018

Jula stikksag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Kjøp stikksag fra NetOnNet i dag! Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Effektiv og robust stikksag med 4-trinns pendelbevegelse, variabel hastighetsregulering, støvsugertilkobling og innebygd laserguide. Prisgunstig rundsag med komfortabelt håndtak, lav vekt, støvsugertilkobling og trinnløst regulerbar hastighet. Kompakt stikksag med firetrinns pendelbevegelse, støvsugertilkobling, LED-belysning og variabel hastighetsinnstilling i seks trinn.


Bunnplaten kan justeres opptil 45. Allround- stikksag som er utstyrt med Bosch-CutControl, som gir optimal presisjon og kontroll.

I tillegg til ergonomiske gripeflater finner du verktøyfritt Bosch SDS. Batteridrevet stikksag med femtrinns pendelfunksjon, gjæringssaging 0–45° og verktøyløst T-feste med hurtiglås. To sagblader følger me batteri og lader. Bruk stikksag når presisjon er viktig. Stort utvalg stikksager fra kjente merker som Bosch, DeWalt, Hitachi og Makita.


En robust stikksag med høy kuttenøyaktighet og effekt. Og med en god elektrisk stikksag blir gjørdetselv-prosjektene brått mye enklere. Førsteklasses komfort i basisklassen.


Den pålitelige partneren for daglig bruk Optimal komfort med Bosch SDS,. Stikksag R18JS-O fra Ryobi. Alle batterier i Ryobi kan brukes om hverandre, som gjør at det er praktisk og enkelt å håndtere et hvert verktøy.


En liten og praktisk stikksag som gjør det enkelt å komme til på steder med begr. Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet.


En dykksag gir presisjon og kraft når du trenger rene kutt. Vi har fokus på kvalitet, pris og rask levering.

Sagene er kun testet i ulike trematerialer. Konstruksjonsvirke, platematerialer og plank i løvtre. Alle sagene er testet med samme type blad.


Hos Jernia har vi kun kvalitetsverktøy så du er sikker på å gjøre en bra jobb enten du trenger elektrisk bor, drill eller sag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg