torsdag 10. januar 2019

Formsydd presenning

Formsydd og flat presenning i PVC-materiale. Presenningen er tilpasset Nor-Trailer 2tilhenger. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Min FINN.


Anbefales sammen med bøyler for presenning. Svetsad kantförstärkning runt hela presenningen för.

Skreddersydde presenninger til alle formål. Laget i ekstra sterk PA belagt nylon 300D fo. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Hei, Er det noen som vet hvor en kan få tak på formsydd presenning som er stor nok til RRC? Ikke slik billig blå nylon Tophat men en (noenlunde) vanntett sak er. Vurderer å få laget meg en formsydd opplagspresenning.


Noen gode tips om hva man bør tenke på når man designer den? Har du speciell önskemål då kan du prata med oss, tillsammans ta vi fram en bra lösning som är just passar dina behov.

Du är välkommen att kontakta oss i god. Innen bygg og anlegg, jordbruk og industri brukes solide, holdbare presenninger hver dag for. Enkel å sette på, enkel å ta av. Beskytter båten mot regn, sol og skitt.


Prresenningen er belagt med. Oppstamming av duk: Vi har en måte å stramme opp presenningen på innsiden av duken med strikk og krok, som gjør at behovet for vannkanner er sterkt redusert. Vi har Sveriges största storlekssortiment på presenningar. Båtpresenning SuperTarp Premium, från storlek 4xm ända upp till 15xm.


Selger min formsydde presenning til fot båt, flybridge, med alt av stativer. Dette er spesial presenning som er delt med glidelåser og. Lettpresenninger er i den materialutførelsen de fleste tenker på som presenning. De kan dekke til det meste og kommer i et stort antall størrelser.


Denne Proflex- presenning er formet slik at unødvendig materiale blir s. Denna Proflex- presenning är tillskuren med avsmalnande kortsida. Jeg har lagt merke til at om man har en godt tilpasset formsydd presenning der vinden ikke så lett får tak innunder, så skal det lite til for å holde den på plass. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Wiik presenning selges til høystbydende.

Kvalitet 500g- Coated 40mm 193x132cm. Vi leverer presenninger til de fleste bruk, bransjer og yrkesgrupper. Mässingsöljetter varje meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg