tirsdag 12. februar 2019

Batteridrevet motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Søk motorsag batteridrevet. Og det er ingen grunn til å rynke på nesen av dem. VIKTIGE DETALJER NÅR DU VELGER MOTORSAG : 1. BAKERSTE GREP: skal være godt og sklisikkert å holde på, og det skal ikke være for tykt til hånden din. En batteridrevet motorsag er enkel å arbeide me stillegående og helt uten avgasser.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Letthåndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Perfekt til saging av peisve beskjæring av trær i lydømfintlige områder. Batteri motorsager fra STIHL. Skaff deg en kraftig batteridrevet , elektrisk eller bensindrevet motorsag fra McCulloch med kraften til å få jobben gjort – raskt!


Besøk McCulloch-nettstedet i dag. Kan batteri drive en motorsag ? Ideell til saging av vanskelig tilgjengelige greiner. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!


Velger du en batteridrevet motorsag , er det viktig at den kan håndtere hele oppgaven du har tenkt å bruke den til, herunder både felling og kapping. Med STIHL batteridrevet motorsag får du utmerket batteri og skjæringseffekt kombinert med drivkraft i V-klassen! Nye Husqvarna 120i – en batteridrevet motorsag for huseiere som ønsker lavt støynivå og vekt når de skal beskjære eller felle små trær. CS 3batteridrevet motorsag er ekstremt kraftig i daglig bruk, og er innovativ med sin 50V batteriteknologi. Veldig stillegående der det er nødvendig.


Test av batteridrevet kjedesag: Bosch AKE LI. Kan en batteridrevet kjedesag være noe tess? Jeg har hatt en Bosch batteri kjedesag i noen uker som jeg har testet litt.


Greenworks’ kompakte kjedesag er det batteridrevne alternativet for deg med variert sagebehov.

Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Kjedesag som er lett, stillegående og enkel å betjene. Vi har elektriske kjedesager i forskjellige prisklasser og til ulike behov.


Hvis du leter etter en bensindrevet motorsag for felling av trær så har vi det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg