mandag 25. februar 2019

Hydraulisk jekk bil

Solid verktøy til mekking på bil og andre kjøretøy. Godt utvalg av jekker og løfteutstyr. Hydraulisk søylejekk 19-Inkl. Bil og garasje Garasje Hjem Bil og garasje Garasje Løfteinnretning Jekker. Fyll i ditt regnummer så vises kun deler som passer din bil.


TÜV-godkjent hydraulisk jekk. Til de laveste bilene på den annen side kan man trenge en lav jekk , så som Bil -Guss Premier som kan løfte fra åtte centimeter høyde. Jeg pleier alltid å jekke opp bilen ved jekkpunktene på siden med saksejekk, men har kjøpt meg en hydraulisk jekk og lurer på hvordan jeg jekker opp fronten på.


Jekk opp bilen sikkert med jekker og bukker Her finner du jekker og garasjebukker som du kan trenge ved service, vedlikehold eller dekkskifte. Type hydraulisk jekk du trenger er avhengig av ditt. Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye. Vi snakker om hydrauliske garasjejekker, som er noe annerledes enn dem biler er utstyrt med.


Jula Hamron og Torshov Bilrekvisita sin garasje- jekk. En enkel, liten lett og billig hydraulisk jekk som kan løfte opptil to tonn. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Elektrisk- hydraulisk jekk med fjernbetjening. Handle trygt til den beste prisen!


Få din bestilling raskt levert med PostNord eller Posten. Sammenlign og finn den billigste prisen på Jekk. Luft- Jekk til Bil , Båt eller Campingvogn (eller tonn løfteevne).


Bruker Eksos eller Trykkluft til å pumpe opp balongen. Passer til å skifte hjul i en fart. Hvordan virker en hydraulisk biljekk? Du gjenkjenner sikkert den lille sylinderen og den store sylinderen med stempelet som løfter bilen – her blir det store.


Det er også slik at problemet forsvinner når bilen er. Lufthydraulisk tonns jekk , lang modell, for lastebil og tyngre biler. Max høyde 3mm, pluss mellomstykke på opptil 165mm.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Industriell kvalitet, solid jekk med to løftepunkter. Designet for å løfte en last med svært lave minimumsklaringer eller høye klareringer. Vi tilbyr utleie av jekker.


Hos oss kan du leie brakkejekker og hydrauliske jekker med løfteevne på opp til tonn. Produkt informasjon Alfa: JEK Produktnummer: 50-Produktnavn: LUFTHYDRAULISK JEKK 50T Lengde: 8mm Vekt: kg Maks høyde: 3mm Minste høyde: 1mm Nobbnr. Den hydrauliske jekken løfter både med. Et omfattende sortiement av muttertrekkere, pumper,.


En av de mest vanlige bruk av en hydraulisk jekk er den hydrauliske bil jack. Dette er mye enklere å bruke enn tradisjonelle skrue knekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg