onsdag 21. mai 2014

Overhaling av motor pris

Landsdekkende service, både adhoc- og vedlikeholdstjenester - kontakt oss her! Se priser på diverse andre produkter vi også. Hva er det de gjør når de har overhaling på motoren ? Teknisk og trimming: Heisann!


Har lagt merke til at jeg til tider har ganske mye hvit røyk som kommer.

Unikt utvalg av nye og overhalte bytte motorer til de fleste biler. Vi er spesialisert på kun reparasjoner og vedlikehold av Motorer. Vi tilbyr overhaling av motor , topplokksarbei planing av veivaksler etc. Svært mange verksteder tilbyr overhaling av motorer ,. Når man da legger frem en pris på en motor som er et røverkjøp så er det vel nettopp det det som.


Overhaling av girkassen din til en lavere pris. Transport av defekte bilen til Sverige. Hva skal et verksted skal ha for å.

Prisen på overhaling av motor ? Ved hjelp av en solid maskinpark og erfarne mekanikere kan vi tilby fagmessig utførte reparasjoner til konkurransedyktige priser. Servicetjenester for skip. Ikke gå glipp av Rabatt. Vår motor overhaling er utført av ansatte med mange års. Er i tvil på hva jeg skal gjøre med fremdriftsmaskineriet.


Jeg har en MB10A Marna motor , som jeg ønsker pris på overhaling av. Finner bare motorer som har gått 150. Det er halve prisen av ny motor ,. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser eller tjenester. Spurte min lokale diesel guru her om dagen på hva deres priser lå på for overhaling av dyser. I dieselpumpe tilby vi nye dieselpumper og overhalte dieselpumper.


Vi utfører også overhaling av deres. Nordic Motor Center er din komplette motorleverandør. Min trenger total overhaling.


Håvik Elektro og Mekaniske er eit lite firma med brei erfaring på motor , transmisjoner, hydraulikk og maskinutstyr til auto og marine.

Turbo-service har landets største lager av turboer og reservedeler. Timeprisen for øvrig er på kr 80- inkl. Alle prisene vil kunne korrigeres uten forutgående varsel. Prislister Maskinarbeid personbiler Excel-fil LAST NED Maskinarbeid lastebil og traktorer. Vi utfører overhaling av.


Vi påtar oss hele jobben med å ta av din gamle motor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg