fredag 30. mai 2014

Bahco pipenøkkelsett

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dynamic Drive-profilerte piper og tokomponentskaft gjør dette til et mekanikersett utenom det vanlige! Settet inneholder skralle, forlenger, lange og korte piper.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Den robuste kofferten inneholder alt fra kraftpiper og bitspiper. Høykvalitetsstål og Mattforkrommet. Bahco pipenøkkelsett mini deler.


BAHCO forstår industrielt arbeid og leverer førsteklasses verktøy til et globalt nettverk av leverandører innen luftfart,. Pipenøkkel sekskant mm - Bosch. Piper med Dynamic Drive profil. Dekker piper i fra – 32mm samt.


Betjent timer i døgnet. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Kjent merke på produktet er BAHCO. Sammenlign og finn den billigste prisen på bahco. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Det beste prisen på bahco skrutrekkersett, de beste tilbudene og den raskeste leveringen! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Finn de beste prisene på nettet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Sett i høylegert stål og forkrommet finish. Leveres i slagfast plastkoffert med totalt deler. Praktisk boks i slagfast, olje- og temperaturbestandig Polyeten (HDPE). Sjekk priser på BAHCO PIPESETT.


Kjøp BAHCO PIPESETT billig i nettbutikkene. Vær den første til å skrive en omtale. Utførelse: Mattforkrommet. Koffert av HDPE plast, med låser i aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg