fredag 15. mai 2015

Oljeplugg pakning

Sjekk ut oljeplugg pakning. Passar till Johnson och Evinrude. Stansede pakninger Gummipakninger. Vi kan stanse pakninger til de fleste formål i neopren, EPDM og Nitril-gummi.


Suzuki motorer benytter originalnr. Vårt modellsøk gir deg raskt oversikt.

Lagerstatus er alltid oppdatert. Kjøp Tetningsring, oljeplugg av Skruvat. Kvalitetssikret pakning som har gjennomgått holdbarhetstester for garantert funksjon og kvalitet.


Kjøp nå Legg i ønskelisten Legg til. Handle tusenvis av bildeler, bilrekvisita og styling til bil online på nettbutikk opptil - lavere pris. Stort lager med hurtig levering. Deleliste: Last ned: Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.


Mener å huske det satt en kobberring der ja,.

Oljeplugg Rødblokk Med Magnet B19-B230. Da måtte jeg ha 3-forsøk og byttet pakning et par ganger,. MVA: 94-Legg til i handlekurv. Har en gammel honda VF 5fder gjengene i bunnpanna er ødelagt.


Kjøpte nylig en ny bunnpanne, men etter en del mikk-mekk i går viser det seg at det er en. Markedsledende rensemidler til bensin, diesel og partikkelfilteret. Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom.


En ny oljeplugg med pakning - Vannpumpe - Momentnøkkel - Oppheng til eksos(er visst et dårlig oppheng en plass) Noe mer som man trenger? Det er vel ikke andre feilkilder enn simmeringer og pakning oljeplugg som kan forårsake vanninntrengning? Link to post Share on other sites. OHV ventildeksel pakning KR 75. Start stopp bryter bensinmotor KR 85.


Pris Nok PAKNING BAK PÅ. Pakningssett 188F - 13HK KR. Tappepluggen sitter ofte godt fast på Saab.


Dette har sin årsak i at bunnpanna er i aluminium og pakning mellom tappeplugg og bunnpanne er av kobber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg