torsdag 7. mai 2015

Sliperondeller

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Sliperondeller fra Deerfos er i svært høy kvalitet.


Deerfos har spesialisert seg på å produsere sliperondeller hvor PE-film brukes som ryggmateriale. Med flere tiårs erfaring innenfor keramisk teknologi, slipeteknologi og mikrorepliseringsteknologi, har 3M praktisk talt gjenoppfunnet slipeprodukter med Cubitron.

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Les om den siste utviklingen innen lim, løsninger på sammenføyningsproblemer og mye mer med våre artikler og ledere. Dimensjoner: 3x 3x mRelaterte produkter.


STARTPAKKE ABRANET ARK På salg! Vår bestselger til profsjonelle kunder. MAXBO har slipemaskiner og slipepapirer til alle formål. En optimal kombinasjon av pris og standtid preger disse sliperondellene som er.


Med RASTA er du sikret slipeprodukter med lang levetid og høy materialfjerningshastighet, og som er behagelige i bruk gjennom lavere vibrasjonsnivåer.

Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Easily share your publications and get.


Se treforming utført med vinkelsliper og tretyggere og finpussing med oppblåsbare sliperondeller for perfekt resultat. Lær hvordan du setter opp og bruker en høvel! Kjøp Viser 1–av resultater. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning.


LAMELLSLIPERONDELL, KORN. Tarkett produserer og selger gulv og vegg for hjemmemiljø samt hele funksjonsløsninger for offentlige miljøer. Det finnes produkter av denne produkttypen.


Finner du ikke det du leter etter, kan du gå tilbake til produkttypene og lete videre. Slipepads, underlag for sliperondeller med borrelås. Holder har 3mm aksel og 30mm diameter. Plastlommer striper stk 210.


For 1mm sliperondeller.

Ypperlig til bruk på Kirjes sliperondeller , båndslipepapir m. Fungerer ikke så bra på vibrasjonspussere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg