mandag 4. mai 2015

Verktøy tavle

Perfekt for lager og verksted. Oversiktlig og trygg oppbevaring. Tavler og panel for verktøy. Til vegg, bord og mobile modeller. Smarte pakke- og arbeidsbord. Mange størrelser og varianter.

Godt utvalg av verktøytavler i profesjonell kvalitet. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. På tide å dekorere veggen med verktøy ? Klassisk og praktisk verktøytavle i lakkert metall med runde hull. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Verktøy og kroksett selges separat.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Her finner du et godt utvalg verktøytavler - Gratis frakt ved bestilling over 15.

Gigant verktøytavle 4x 6mm og 4x 8mm. Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Her ser du hvordan du kan holde orden med SKÅDIS verktøytavle i klesskapet, på hobbyrommet, på kjøkkenet, på. Se utvalget og bestill enkelt på nett!


Skap orden på verkstedet ved hjelp av praktisk oppbevaring for verktøy. Med verktøypaneler, veggskinner og opphengsbeslag får du god oversikt, noe som gjør. Hos MAXBO finner du smarte oppbevaringssystemer som gir oversikt. Kjøp varene på nett eller i butikk. Finn de beste prisene på nettet.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Godt verktøy er viktig for å gjøre en god jobb. Hvis du velger kvalitetsverktøy, er den ekstra kostnaden mer enn verdt det fordi du ikke bare får lengre levetid. Praktisk oppbevaringstavle til å holde orden i garasjen eller boden.


Heng verktøyet på veggen med SSG verktøykroker og p-plater, og få bedre oversikt. Vekt: 15kg Leverer også krokpakker til verktøytavlene. VERKTØYTAVLE RØD PULVERLAKERT (887x443x15mm) På lager Perforert verktøytavle for vegg.

Hei og god morgen :) En liten oppdatering på prosjektet i boden skal dere få, mulig dere er litt lei nå, men nå er jeg endelig ferdig :D Det ferdige resultatet. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører.


Handle smart - Spar penger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg