mandag 15. juni 2015

Knaggrekke sølv

Med knaggerVi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Praktisk og dekorativ knaggrekke med hattehylle. Cavendish knaggrekke, sølv. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning.


Leverandører soGlomvik går Herregår Cute N Cool Edelweiss og mange flere.

Knagg Classic enkel sølv 50x1mm - Millex. I en knaggrekke kan du også bruke den øverste knaggdelen til å legge fra deg småsaker som for eksempel. Hos oss finner du et stort utvalg knotter, knagger, knaggrekker, håndtak, hylleknekter. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Stort utvalg og gode priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Alle Sort Hvit Brun Grå Sølv Bl. Hedda knaggrekke 22- Hedda knaggrekke. Knott sølv 2pk knott 12- Abonner på vårt nyhetsbrev. De har en tradisjon for å kombinere kunsthåndverk med design, og trender med.


En kraftig knaggrekke i stål med opphengsarmer. Produsert i galvanisert og pulverlakkert stål i fargen sølv. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Antikk Veggkrok i tre med antikk sølv. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Knaggrekke med kroker i støpejern. Luehylle i epoxylakkert stål. Passer fint sammen med knaggrekke , men kan også leveres separat.


Madame knaggrekke i aluminium. Her er produkter for bredden 5mm.

Hoveddelen av sortimentet finnes i hvitt eller sølv. Begynn med stativgavler og tverrstag,. Med en krokrekke eller knaggrekke kan du lett henge fra deg både klær, ryggsekker, handleposer og vesker,.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg