torsdag 25. juni 2015

Sirkelsag batteridrevet

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


Sjekk ut sirkelsag batteridrevet. Den minste profesjonelle universalsagen, NB - Solomaskin - leveres uten batteri og lader. Finn din neste sirkelsag hos oss. Bredt utvalg og gode priser. Vi har aldri prøvd en batteridrevet sirkelsag som har oppført seg så likt en nettdrevet en som den fra DeWalt.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Se hele sortimentet vårt her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Vi har toppmodellene fra kjente merker som Bosch, DeWalt og Hitachi med flere.


Gummibelagt håndtak gir mindre vibrasjoner. Spindellås for raskt klingebytte. Batteridrevet 18V sirkelsag Lett, praktisk og kraftfull maskin. Kompakt, ergonomisk utforming som gir en god kontroll og gjør at maskinen er enkel å bruke. En sterk batteridrevet sirkelsag som gir nøyøktige kutt.


Inngår i Power for All V serien. Leveres uten batteri og lader. Bosch GKS 18V-G Solo er det åpenbare valget når du trenger en profesjonell sirkelsag for å få jobben gjort på en sikkert og lett måte for et optimalt resultat. En sirkelsag skal også ha et godt grep og være enkel å justere i dybde og i vinkel. Da er det viktig med gode, lett tilgjengelige hendler som er lette.


Sagblad som er spesielt utviklet for batteridrevet sirkelsag , og som gir rene og nøyaktige kutt. Les denne testen, før du kjøper batteridrevet sirkelsag. Sirkelsag Bosch GKS 18V-57G SOLO. Først undersøkte vi hvor solide materialer sagene var laget av,.


For moro skyld prøvde vi også vår Ryobi 18V sirkelsag på den samme oppstillingen. Den slet fælt, vi kunne ikke presse saga forover,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg