torsdag 4. juni 2015

Stihl vernestøvler

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Bruk av beskyttende sko er grunnlaget for trygt arbeid. Alle våre motorsag-støvler er utstyrt med.


CE-godkjent for bruk med motorsag. Overlær av førsteklasses og spesielt vannavstøtende nubuklær. Våre vernestøvler og lærstøvler er utstyrt med verneinnlegg som beskytter forsiden av foten og opp på leggen. STIHL Social Media Channel. Fin startpakke for noen som for eksempel.


Skal kjøpe nye vernstøvler nå. Prisen er så lik at det har ikke noe å si. Stihl DYNAMIC GTX lærstøvel. Vernestøvler og sko utsettes for ekstreme påkjenninger.


De skal kunne bøyes hele 150. Sålene utsettes derfor for tøffe tester i laboratorier. Så at de er dyre skal en ikke se så nøye på bruksområdet er mye større en vernestøvler i gummi.


Meget slitesterkt sverd med utskiftbar tupp. Behagelig lærstøvel i kuskinn, med høy komfort. Tekstilforing og sterke snørekroker til skolissene.


Skoene er vattert på innsiden og har selvrensende såler. Slitesterk skogsjakke ( bomull og polyester). Kraftig glidelås, lommer med glidelås og klaff med plass til f. Vi har nå vernestøvler pris fra Finn. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Husqvarna vernebukse sele Classic. Selemodell med to sidelommer, og èn lomme med glidelås på frontstykket. Har ren og moderne design. Vernebukse, vernestøvler og hjelm med hørselsvern og visir er helt nødvendig når du jobber med motorsag, understreker Gøran Johansson, lærer i. Motta ukas mest leste saker på e-post.


Til motorsaga har eg sko fra stihl , di er super men dyre inforholdntil kor mye di blir brukt, men å gå å vaspe rundt i skogen med slike gummistøvler med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg