tirsdag 15. desember 2015

Knotter og håndtak

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer.


Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv? Vi har knotter og håndtak i glass, porselen, lær, metall og tre. Finn din favoritt på denne siden. Se vårt store utvalg og finn stilen som passer akkurat deg! Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.


Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Herjedalskjøkken tilbyr et bredt sortiment av håndtak og knotter. Vi ønsker å gi deg inspirasjon og bidra til at hjemmet ditt blir fylt med interiør som du.


Knotter og håndtak er viktige detaljer i hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg knotter , knagger, knaggrekker, håndtak , hylleknekter. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Grepsløsningen er ofte den funksjonelle prikken over i’en i baderomsinteriøret.


Skuffer og skap skal kunne åpnes og lukkes ergonomisk. Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Nå finner du disse på sidene Møbelknotter og Møbelhåndtak.


Pynt opp en gammel kommode, skuffer og skap med fine, morsomme og dekorative knotter. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design.


Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Leter du etter håndtak og knotter til skapdører?


Klikk deg inn og gjør et godt kjøp hos Nettoline! De viser din stil og skal være praktiske i hverdagen. Håndtak er viktige detaljer på kjøkkenet ditt.


Du kan gjerne blande knopper og håndtak , men pass på at de. Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken, bad eller gang. Vi har et bredt utvalg av dørhåndtak og knotter til vegger, skap og dører.


Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Gratis retur og alltid gratis frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg