torsdag 24. desember 2015

Slagbormaskin

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. GSB 162-RE Kraftig i alle typer bruk – selv ved diamanttørrboring. Med den kompakte kraftpakken og Drill Assistant går (enkle) borearbeider lett som en lek! Slagbormaskin EasyImpact 550. Borhammer 18v qcc tstak dch274p2t.


Sjekk priser på test slagbormaskin. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Det er store prisforskjeller på slagbormaskiner.

Her viser vi hva du bør se etter før du investerer i en slagbormaskin. Vi har brukt tre ulike maskiner fra Bosch for å se på hvordan vi best kommer oss gjennom harde mineralske materialer. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Svært kompakt slagbormaskin fra DEWALT med lav vekt for økt komfort. Kjøp på nett eller i butikk. For boring i betong, mur, stål og tre.


Lett borhammer for boring uten slag i tre og stål, og med slag i betong og teglstein. Maskinen kan også brukes for skruing av anker og skruer. BOSCH SLAGBORMASKIN PSB LI-SOLO OBS! ALLE BOSCH PRODUKTER MERKET SOLO LEVERES UTEN BATTERI OG LADER.


Bosch oppladbar slagbormaskin PSB LI-2. Turtallsstyring med ratt i bryteren. De fleste tror de vet hva en drill er, men ikke alle vet hva en borhammer er og hvilke fordeler den har.


De minste og letteste drillene er beregnet på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg