torsdag 17. desember 2015

Loncin snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Dette er Kinas suverent største motorfabrikk innenfor MC motorer, og produserer over million motorer årlig. Liste på alt loncin snøfreser Fra Gadyet.


Skal kjøpe snøfreser - Hvilken? Hus, hage og oppussing: Hei!

Viktig - Servicetips for din snøfreser : 1. Girbox på innmaterskovlen MÅ smøres med høy temperatur fett minimum gang pr. Denne motoren er mye brukt til mindre og mellomstore maskiner som f. Loncin bensinmotor på hk med 25mm aksel. Se hvilken snøfreser som ble best i. It has major production bases in China, and exports to over 100.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning.

Kraftig snøfreser med 62cm bredde. Har alt av deler til alle kinesiske snøfresere som loncin sierra zmonday snow blizzard tms etc. PC, TV, batteriladere etc. Er utstyrt med snøhjul som er laget slik at du har maksimalt feste. Deler til kinesiske snøfresere.


Leveres med års garanti. Generelt: Noen som har erfaring med disse når det gjelder driftsikkerhet og levetid? Gjennom denne bruksanvisningen ønsker vi å gi informasjon som gir de beste resultater og en sikker drift.


Kvalitet til markedets laveste pris! Vår nye toppmodell fra Snowpro har 11hk motor på hele. Moderne toppventilert motor, utrustet med oljenivåvakt for å hindre eventuell skade ved. Selges til høystbydende over.


Kompakt 1-trinns snøfreser med høy ytelse for oppkjørsler og gangveier. Svært lett å manøvrere, og med nyskapende fjernstyring av utkastretning. Er du vaktmester i et borettslag med mange stikkveier blir valget av snøfreser et annet enn om du har en gangvei mellom hus og garasje pluss en liten.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Klikk her for å se data om dette nettstedet. Viser 1–av resultater. Source from Zhejiang KC Mechanical. Snow Blizzard 5hk snøfreser 56cm arbeidsbredde El-start 230V og snorstart 5hk Zong Zhen motor Arbeidslys.


Effektiv to-trinns snøfreser med differensialsperre. Godt grep på underlaget, håndtak med justerbar høyde, variabel kjørehastighet og. To create broad prospect mutually on the basis of meeting the demands from.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg