onsdag 12. oktober 2016

Anlegge plen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Da er grunnarbeidet viktig. Her får du Felleskjøpets guide for korrekt forarbeid og såing, slik at ditt gress blir grønnere enn naboens.


Hvordan anlegge plen og oppnå et godt resultat. Plenen er en del av hagens gulv, og for de fleste villaeiere er nok en hage uten plen nærmest utenkelig.

Skal du anlegge plen i hagen, eller har du en plen som har sett sine beste dager? Fra frø til plen Slik legger du gressplen Vi viser deg hvordan du kan anlegge en flott gressplen fra grunnen av. Når du skal lage en ny plen : Unngå å anlegge ny plen der det er mye skygge.


Der vil gresset neppe komme opp uansett hvor mye du vanner og gjødsler, og der vil. Her finner du svar på mange vanlige spørsmål om plen. Er det mulig å anlegge ferdig plen på Røros?


Det er gartner Dag Arneson som svarer.

Handle smart - Spar penger. En enkel og rimelig løsning for å anlegge en grønn hage. Med ferdigplen får du en bruksklar plen i løpet av 2-uker. Jorden må bearbeides, og ugress, steiner og røtter bør fjernes i forkant. August er en god måned forå anlegge eller fornye gressplenen, siden nylagt plen trenger jevnlig vanning og ikke må tørke ut.


I august kan det regne en del, og den. Vi skal anlegge en ny plen , og hadde planer om å kjøpe inn et lastebillass med matjord. Da har Erik Evenrud som driver. Hei,Vi kjøpte et nytt rekkehus for snart to år siden som hadde en liten flekk med grus foran. Der ønsket vi å anlegge plen , så vi fikk tak i matjord og la på.


Nyanlegg og stell av plen Råd og vink til interesserte hageeiere Av Cand. Finn de beste prisene på nettet. Ferdigplen er ferskvare og må legges innen timer fra varen er mottatt. Siste halvdel av august er idéell for å anlegge ny gressplen, enten du skal så eller legge ferdigplen.


En nylagt eller nysådd plen trenger nemlig mye vann.

En vakker plen trenger næring, derfor er det første du bør gjøre å gi den en omgang plengjødsel når gresset blir grønt. Og det er viktig å kjøpe riktig jord når man skal anlegge plen. Tenk deg i alle fall om en ekstra gang før du setter i gang. Ingenting er egentlig mer arbeidskrevende enn en plen , med tanke på klipping. Men har du vanskelig for å vente et par måneder på at gresset skal vokse og blir en ordentlig gressplen, kan du anlegge en plen med rullegress.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Get without the ads. Opparbeiding av plen Perøyvind Erlandsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg