fredag 14. oktober 2016

Oppladbare elektriske telys

Selv om man må etterkomme lysrestriksjoner på grunn av brannvernforskrifter, trenger man ikke unnvære den varme og innbydende gløden fra lys. Ekstra oppladbare LED-lys uten ladestasjon. Endelig blafrende kunstige telys ! Pakke med fire oppladbare telys , ladestasjon og adapter.


Flammen blafer og ser mye mer ekte ut enn mange andre kunstige telys.

Dunis oppladbare led-lys er en perfekt løsning. Ideelle for cruiseskip, kafeer, nattklubber, hoteller, spisesaler og barer hvor det er forbudt med. Med oppladbare lys er det ingen risiko for brann hvis de skulle bli glemt. Mange som har vært her som ikke har lagt merke til at det er elektriske lys.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.


Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.).

Søk etter telys oppladbare på Kelkoo. Elektriske telys stk med fjernkontroll Plast. Første lading er timer! Mål på lys: H:55xØ:38mm Deretter tar det timer. Philips My LightAccent LED Telys Lave telysglass med oppladbare telys.


Gir en utrolig god stemning, uten farlig flamme. Sjekk priser på best i test oppladbar telys. Lysene står og blafrer så de ligner. Kjøp best i test oppladbar telys billig i nettbutikkene.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp Oppladbare Telys 6-pakning til bra pris online. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp,.


Star Trading Oppladbare LED Telys pk. De fleste oppladbare telys utnytte en basestasjon og vekselstrøm. Om du ønsker store eller små telys , med mange eller få pakken, finner du det du ser etter hos Europris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg