onsdag 26. oktober 2016

Enkel trapp

En trapp trenger ikke å bety omfattende snekkerarbeid. Denne modellen kan alle bygge, og du kan tilpasse høyden slik at trappen passer overalt – ute og inne. Glem alt om vanskelig utsagingav trappevanger og komplisertekonstruksjoner.


Skal lage trapp opp til loft på et gammelt nordlandshus som blir renovert. Jeg panlegger å følge byggeskikken. Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv.

Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen. Vi har et av Norges bredeste utvalg av trapper , fra den mest spektakulære designtrappen til en enkel og rimelig budsjettmodell. Få hjelp til å velge trapp her! Gulvguiden: Mal trappen til nye høyder.


Lyst til å gjøre noe annerledes med trappen din? Denne trappen har gått fra å være en helt. Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken overflatebehandling man.


Enkle furutrapper kan du få fra rundt 15.

Her skal det benyttes såkalte oppsalte trinn på tre vanger. Her ligger vangene an på fjellet. Tette trinn gjør det til gjengjeld enklere å bruke rommet under trappen – til for eksempel oppbevaring. Har kjøpt oss hus, og dermed veldig mye som må gjøres. Noe av det første på lista er ny trapp.


Har planer om ei 180-graders svingtrapp, så enkel som mulig. Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Vi er her for å hjelpe deg.


Denne bloggen inneholder hage og interiør tips,oppskrifter på alt naturen kan gi fra pærevin til urtemedisin som kan øke fruktbarheten. Hems trapp til hytta da er hems trapp noe du trenger, Enkle og elegante trappe løsninger til hytta. Her er enkle grep som gir deg sklisikker trapp. En sliten trapp er intet pent syn. Heldigvis finnes det raske veier til ny trapp.


Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter. Kommer i galvanisert stål og kan lakkeres i. Man maler ofte vegger og bytter ut interiøret i hjemmet. Man pynter ofte opp rundt noe man ikke liker i håp om alt skal se mye bedre ut.

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering?


Norske kvalitetstrapper og skreddersydde løsninger til gode priser. Trapper med mange valgmuligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg