torsdag 15. desember 2016

Betongslipemaskin

Betongslipemaskin , Eibenstock EBS 180-H. Kan også brukes som hpndholdt maskin. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Gulvslipemaskin betong og tre kg.


Vi leier ut kvalitets maskiner og utstyr fra anerkjente produsenter.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Slipemaskin for diamant tørrsliping på minerale materialer med eller uten overflatebehandling. Ved bruk sammen med støvsuger fjernes prosent av slipestøvet ved.


Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Finn betongslipemaskin utleie.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.


O er perfekt for overflatebehandling, bortsliping av grader og ujevnheter i betongen. Kraftig elektrisk betongfres 2kW enfas Produkt detaljer. Kan brukes som både betongsliper og som konvensjonell. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Flex betongslipemaskin er godt egnet for sliping av vegger og tak. Denne kan tilkobles støvsuger for mindre støv og bedre arbeidsmiljø.


W - 230V - Mykstart En kraftig og robust slipemaskin for den profesjonelle bruker. Enkel i bruk og med ergonomisk tohåndsgrep. Ved sliping og behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen selv uten å legge på et belegg. Med tre blader fjerner den et område på 500mm diameter. Utleie av brukervenlig en fase planetarisk betongslipemaskin for tørr sliping, med tre slipehoder og en mot roterende slipeskive for jevn sliping uten sideveiskrefter.


Med ny teknologi og fantastisk ytelse, for det absolutt beste resultatet. For å slipe ned og fjerne lim og. Priser finner du i vår prisliste.

Total annonser - se alle - eller velg kategori under. Scan Combiflex 4kombinerer det lille formatet med den store slipekraften. Passer til små og mellomstore flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg