fredag 23. desember 2016

Verkstedvogn

Flott verkstedvogn i stål med skuffer - store og små. Selve skapet er bygd med mm stålplater, skuffene i mm plater. Vognen er utstyrt med sentrallås. Verktøy kan oppbevares på mange måter.


En verktøykasse er en klassiker, men den bør være stor slik at man har noe å fylle opp.

Det mest brukte er dog en verkstedvogn. Det vil si en vogn som blir flyttet rundt på verkstedet. Toppen kan brukes til å legge ting på, eller flytte ting. Toppskapet har plass til aerosoler og andre plasskrevende gjenstander. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Praktisk verkstedsvogn med seks skuffer fra Probuilder. Den har stålkant rundt hele bordplaten. Verkstedvogn en består av en skapseksjon.

XXL vogn i utsøkt finnish. Kulelagrede skinner, full uttrekk av skuffer som gjør denne svært. En innholdsrik verktøyløsning designet for bilmekanikere. Vogn med skuffer, hvorav de nederste skuffene er tomme med plass til annet verktøy.


Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Rimelig verkstedvogn med kapasitet på 1kg pr hylle. Innvendige mål skuff 5x 3mm. Få et komplet rullende verksted med denne PROBUILDER VERKSTEDSVOGN MED 1DELER. Vogn med en kraftig stålramme, robuste hyller og håndtak.


Skuffehøyder - totalt skuffer. Bruk verkstedvogn en for oppbevaring og transport eller som en mobil arbeidsstasjon. Her finder du en ekstra stor værktøjsvogn fra Holzmann.


Dobbelt op på antallet af skuffer, så der er plads til både stort og småt værktøj.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg