tirsdag 20. desember 2016

Motorsag biltema

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Flere forskjellige varianter.

Se utvalget fra på P-lindberg. Søk elektrisk motorsag biltema. Noen som har erfaring med denne motorsagen? Noe tung er den men er denne sagen noe å satse på til hobbybruk på hytta?


Hvor er denne produsert, eventuelt produsent? Er det noe å bruke penger på? Det er hovedsakelig langholdsskyting på bane,eller andre priv.

Kunne godt tenke meg og kunne. Alltid gode priser på Motorsag og kjedesag fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


I tillegg til mine andre motorsager har eg vurdert å kjøpe meg ei billegbilleg dritsag frå t. Dei er jo nesten gratis og til det bruket eg har i tankane. Inndeling, antall ledd og bredde på tappene som går i sverdet må passe. Stihl 1bruker vell og Picco Micro som er et svært smalt kjede, og neppe noe Biltema har.


Hvis jeg husker rett, har jeg nå over døgn i gordigear taktelt, ganske mange av dem med unger. Jeg kjenner ikke igjen noen av minusene. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Tøff praktisk kasse designet for motorsag , smøremidler og annet tilbehør. Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved?

Vi har testet seks hobbysager med prislapper på rundt 3-4. Og glem alt om elektriske varianter. Motorsag for hjem og fritid Perfekte til egen tomt og felling av små trær. Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid.


Har selv en elektrisk kjedesliper fra Biltema , og den fungerer greit for å slipe motorsag kjeden, koster 29- tror jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg