onsdag 26. april 2017

Bruksanvisning vedkløyver

Vi har alle typer vedkløyvere, se vårt sortiment på våre nettsider! Svært effektiv og kraftige, med rask levering og fri frakt! Finn bruksanvisning vedkløyver.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. GENERELL SIKKERHETSANVISNING Forstå hvordan verktøyet.

Finner du ikke den manualen du leter etter? Hvis denne bruksanvisning,. Vedklyv SP437A Svensk INLEDNING – SÄKERHET Vi ber dig läsa igenom bruksanvisningen noggrant. Vi fører bensin og elektriske, og har rask levering og fri frakt!


En mekanisk vedkløyver er et flott verktøy for alle som kutter og deler mye av fyringsved. En trygg, stillegående og sterk 4-tonns vedkløyver som kan kløyve opptil 1kubber i timen. Handle smart - Spar penger.

Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din. Fant en bruksanvisning for en klyver som ser helt identisk ut. Jeg har også en gammel vedkløyver som mangler hydraulikkolje. Husqvarna tilbyr fullt sortiment innenfor skog og hage, inkludert gressklippere, motorsager, robotgressklippere med mer, både til den profesjonelle kunden og til. En svært solid og kraftfull vedkløyver.


To arbeidshastigheter med trinnløs regulering. Byggekvaliteten er vurdert ut i fra hvor solid selve. Vi har testet vedkløyverne ved å kløyve flere hundre kubber av varierende størrelse, treslag og kompleksitet over flere sesonger. Hver vedkløyver har blitt.


El-drevet helhydraulisk vedkløyver med stillbar kløyvlengde - cm. Vedkløyver , traktordrevet tonn, cm. Last ned bruksanvisning for mer informasjon.


All annen type bruk er på egen risiko og kan være svært risikofylt. En vedkløyver skal kun brukes kun på tre og objekter av tre. En liten og kompakt vedkløyver med fire tonns trykkraft.


Meget brukervennlig og enkel å transportere.

Bredt utvalg av skogsutstyr, båndsager, hjelpemidler og ulike typer verktøy, samt ulike treprodukter. Ideell til kløyving av peisved med lengder opptil cm. Optimalt arbeid grunnet justertbart understell.


Gir en behagelig arbeidsstilling, og avlastingsbordet hindrer kubbene fra å falle ned. Har köpt och testat Meec 4t vedklyv som klarar 52cm längd. Ve Verktøy brukserfaring, vedkløyver admin.


Montering og bruksanvisning. Dokumentasjon: Konstruktøren er også ansvarlig for å utvikle og holde produktets bruksanvisning oppdatert. Kvalitetsklyver for effektiv og sikker horisontal klyving av ved.


Med stativ for bekvemt arbeid og hjul for lett transport.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg