onsdag 12. april 2017

Hekksaks jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Lettbetjent og praktisk hekksaks med elektromagnetisk brems og integrert sverdbeskyttelse som klipper grener på opptil Ømm.

Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Hekksakshodet kan dreies 90° til høyre og venstre (totalt 180°) og vinkles i. Batteridrevet hekksaks med langt sverd som gir en god rekkevidde og rask avvirking. Det roterbare håndtaket forenkler klipping av hekkens sider. Den kompakte maskinkroppen er utstyrt med tohåndsbryter og.


Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Effektiv, trådløs hekksaks med ytelse og kapasitet som kan måle seg med flere be. Beste Priser Med Handlesmart! Hekksaks med gren-sag med ekstra lang rekkevidde - opp til fire meter. Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner.


Motoriserte hageredskaper har for lengst gjort sitt inntog i norske hager, og for de som eier en hekk er en elektrisk hekksaks nærmest obligatorisk. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning.


Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten. Viste resultater: Nye maskiner. Sammenlign pris på hekksaks. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


En slitesterk og robust hekksaks til mindre hekker og grener. Denne har et kabelstyringsystem for å unngå at kabeltilkoblingen kommer i veien. Kompakt häcksax med dubbelhandsbrytare och avverkningsskydd.


Vi ger dig trivsammare timmar i trädgården.

Få ukens tilbud fra Jula og finn de beste kundeavisene og katalogene fra byggevare- og hageforretninger. Hos MAXBO finner du alt du trenger til uteplassen. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg