onsdag 12. april 2017

Essve krampepistol

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. I karmskruekofferten har jeg alt jeg trenger – Lett og hendig koffert – Hendig, passe stor og.


Smidig, ergonomisk og lett klammerpistol med maskinkropp i magnesium, justerbart utblås og beltekrok. Maskinen har Euro svivelkobling med 3graders rotasjon som. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien. Logg inn Du har ingen varer i handlekurven.


Perfekt for montering av hardere platematerialer, som MDF-plater og sponplater. Sterk og smidig klammerpistol. Smidig og lett klammerpistol fra Essve for montering av OSB-plater og takplater.


Maskinkropp i magnesium, justerbart utblås og beltekrok. ESSVE har fire ulike kompressorer, og alle er oljefrie. Vårt store utvalg av krampepistoler, gjør det lett å finne en, som passer for nettopp dine behov. ESSVE Klammerpistol, perfekt for montering av ulike platematerialer, som OSB, MF spon og takplater. Essve er billig og bra, mer enn bra nok til hobbybruk.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. For bygg og industri, elementer, utvendig paneler og kledning, reisverk mm, dekker de fleste behov.


Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Fra blant annet kjente som HITACHI, MAKITA, MFT, TJEP og LUNA. Rask og smidig krampepistol. Brukerfordeler: Klammerbredde 11mm. Dybdejustering ved hjelp av nøkkel.


Rett magasin, kropp i formstøpt aluminium og. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Jeg hadde sett etter en krampepistol som tar kramper med minst mm ryggbredde. Mindre kramper har lett for i rives løs gjennom plata.


Unessa kuljemme toistemme ohi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg