onsdag 28. juni 2017

Felleskjøpet kompostbinge

Finn kompostbinge felleskjøpet. Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Kompostbinge i sort metall. Enkel og praktisk kompostering av hageavfall.


Sammenleggbar, tar liten plass når den ikke er i bruk. Les flere spesifikasjoner her! Legg til sammenligning-. Bygge egen kompostbinge. Det er to typer kompostkverner.


Begge fåes i flere varianter når det gjelder kapasitet. Kan også brukes til inngjering av dyr sammen med Stolpe til Keeper kompostbinge. Du trenger ikke kaste hageavfall og grønnsaker i søpla. Lag heller en kompostbinge og kom i gang med kompostering. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Den beste jorden lager du selv! Når du komposterer skal alt våtorganisk avfall (matavfall) fra husholdningen i en isolert kompostbinge som er godkjent av BIR.


I tillegg må den være musesikker. En svanemerket kompostbinge er et trygt og godt valg når du vil kompostere matavfall gjennom hele året. Få fart på blomstringa i hagen, skaff deg en kompostbinge ! Grønnsaksskrell og middagsrester kan bli til bedre jord enn du får kjøpt i butikken.


Med en isolert kompostbinge og litt innsats lager du din egen jordfabrikk. Bosch AXT D kompostkvern. Urban Garden kompostbøtte.


Med en kompostbinge kan du lage din egen næringsrike matjor helt gratis. Auf nur m² lässt sich dieses exklusive Beet anpflanzen. Når ein skal velge kompostbinge er det lurt å velge ut i frå kor mange ein.


Dette kan ein få kjøpe hjå ulike aktørar som tildømes Felleskjøpet og. For deg som vil kompostere mer, anbefaler vi denne skadedyrsikre og isolerte kompostbeholderen med ventilert bunn. Vær den første til å omtale “ KOMPOSTBINGE ” Avbryt svar. Varmkompostering er en genial måte å bruke matavfall til å produsere din egen, næringsrike jord. Her er våre tips til hvordan du kommer i gang med kompost.


En kompostbinge i mur holder i mange år. Modellen her er laget av brukte murstein og har en front av bord. Vi skaffet en sekk med trepellets fra Felleskjøpet.


Et annet super-tips er å bruke knust grillkull i bunnen av bøtta når du gjør bokashi med vanlig bøtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg