onsdag 21. juni 2017

Liten snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Laveste Pris i Norske NettButikker? Den lave vekten og et praktisk bærehåndtak.


Selger en snøfreser med buede vegger. Den fungerer greit, men har behov for litt mekanisk vedlikehold.

Sammenlign priser på Med beltedrift, Med elstart. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Er du vaktmester i et borettslag med mange stikkveier blir valget av snøfreser et annet enn om du har en gangvei mellom hus og garasje pluss en liten. Få unna snøen med en snøfreser All ære til snøskuffen, men det er nå godt å slippe å måke for hånd da. Test noen av snøfreserne våre, de gjør vinterens.


Skal du brøyte en gangvei eller en liten innkjøring holder det med en liten ett-trinns snøfreser. Det som er utfordringen med disse er brøytekanter og tung snø,.

Hvis du bare har en liten gangsti, så kan en liten og lett freser gjøre nytten. Disse er enkle å flytte på, men har begrenset kapasitet. En snøfreser gjør at du kan gå vinteren i møte med et smil om munnen.


Finn snøfreseren som passer for deg her! Hva slags snøfreser trenger du? Liten modell med utrolig kapasitet. Ofte våt og tung, eller stort sett lett og pudderaktig?


Stor eller liten gårdsplass? Smal eller bred innkjørsel? Snøfreser til traktor selges fra Kr. Ved kjøp av snøfreser er det mange faktorer som må tas hensyn til.


Her finner du Felleskjøpets guide for valg av snøfreser og et rikt utvalg av fresere fra. Har du uteareal som krever snømåking gjennom hele vinteren? Er det ikke bedre å investere i en effektiv snøfreser ? Ved hjelp av en snøfreser , kan du bli kvitt snøen på en liten stund.

Lite snøfall, liten snøfreser. Har du en terrasse, eller en liten innkjørsel med fast dekke, kan en såkalt ettrinns snøfreser gjøre jobben. Etter nok en lang, kald og snørik vinter så er jeg drittlei.


Bruker over timer på å måke veien og gårdsplassen med ATV og liten freser. Torp Maskin AS selger snøfresere fra Nordtec, som produseres av den finske familiebedriften Veljekset Ala-Talkkari.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg