torsdag 1. juni 2017

Sagblad kappsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Produkt informasjon Høy presisjon med laser og kvalitetssagblad Trekkfunksjon og sagblad med diameter på 2mm gir høy. Kraftig vedkappsag fra Dovre 4mm. HM sagblad og en kraftig motor på kw.


Leveres med forlengerskinne og dybdestopp som forenkler kappingen. Hvordan slipe et sagblad til vedkappsag? Hus, hage og oppussing: Jeg har ei vedkapsag, men sagbladet er blitt svært sløvt.

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Maks diameter kapp: 1mm. På en kappsag kan man klare seg med et sagblad med færre tenner. Det vanlige på disse sagene er rundt tenner. Europris selger disse for rundt 30 og da sparer.


Hei Har tenkt litt på kappsag med traktordrift, er dette noko å annbefale? Effektivitet iforhold til ei vanleg mindre elektrisk kappsag ? Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Settet består av stk 125mm blader med ulikt spindelhull.


Profesjonell og kraftig kapp- og gjærsag som er laget for å bli brukt ofte og i krevende situasjoner. Sagblad stk 125mm stk sagblader til art. Kappsag fra Bosch – med uttrekk.


Spindellås for enkelt skifte av sagblad. Softgrip gjøre det enkelt og godt å holde i mens du arbeider. Hastighet På notatblokken.

Fjerne fra sammenligning Sammenlign produkt. Batteri kapp- og gjæringssag KGS LTX 216. Lett og kompakt kappsag med trekkfunksjon for enkel og nøyaktig saging av store ener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg