mandag 9. april 2018

Maxbo motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Hos MAXBO finner du motorsager til vedkapping, enklere skogrydding med mer. Kjøp på nett eller i butikk. Leveres uten batteri og lader, disse må kjøpes separat. Profesjonell bensindrevet motorsag med standard håndtak for både sommer- og vinterbruk. Om Maxbo Proff Om Min bedrift Våre tjenester Kundeservice Ofte stilte spørsmål Butikker og varehus.


Meget velbalansert og lett motorsag på kun 8kg med standard håndtak. Den har kjedeoljeregulator med automatisk kjedesmøring og sideplassert justering av. Som en utvalgt STIHL og VIKING faghandler, kan vi tilby våre kunder en personlig service, kompetent rådgivning og et autorisert verksted.


Vi er her for deg slik at.

En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet. Vi har både enkle motorsager og sager for proffbrukeren. Elektriske og bensindrevne.


Kraft kombinert med kompakt størrelse! Lettbrukt allround- motorsag som er utstyrt med totaktsmotor med snorstart, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!


Alle typer - til alle materialer. Og glem alt om elektriske varianter. For det første er det dårlig med. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Rydningssagen er utstyrt med en vibrasjonsdemper og en komfortabel.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi har elektriske kjedesager i forskjellige prisklasser og til ulike behov. Hvis du leter etter en bensindrevet motorsag for felling av trær så har vi det også.


Gressklipper, robotgressklipper, plentraktor etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg