tirsdag 3. april 2018

Minitraktor med snøfres

Sterk og god traktor med hydrostatisk drift. Iseki minitraktor, denne har. Minitraktor m snøfres Tore. Ellers så får man vel både fres og traktorklipper for 50k? Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Mini Traktor med henger rød. Dravillig motor med gir og revers. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Artig leketraktor som passer både ute og inne.


Tokvam 140MS v- snøfres for bruk på mini traktorer. Må jo være en minitraktor med et kraftuttak det? Passer til minitraktor , kompaktlaster og minilaster.


Lite brukt snøfreser til minitraktor , jeg har ikke brukt den.

Den er merket med jinma norge as. Kubota punkt feste Traktor type: Traktor - Landbruk, Beskrivelse: 3-punktsfeste til minitraktor - ATV. I samarbeide med SISU produkter tilbyr vi redskaper til kompakttraktorer.


Dette er produkter som i hovedsak går på vedlikehold av vei, park og idrettsanlegg. John Deere-traktorer av Felleskjøpet (18) Den 14. Vi utvider og søker en resultatorientert selger av reservedeler og tilbehør. Som vår nye kollega vil du jobbe med salg av reservedeler.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Snøfres til minitraktor fra FINN. Jeg er i samme sitsen selv, men har falt ned på at jeg skal ha meg en minitraktor. Har ingen erfaring med NOKKA,.


Snøen kommer til forskjellige tider og i forskjellige mengder over vårt langstrakte lan men vi kan med svært stor sannsynlighet si at den kommer overalt. Tenker da i hovedsak på oppbrøyting av hytteveier etc. Noen som har erfaring med å rygge med to-trinnsfres? Mångsidiga traktorer, verkliga arbetshästar.


Söker du en liten, prisvärd traktor som är enkel att serva har du ett bra alternativ i Foton traktorerna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg