fredag 27. april 2018

Verktøycontainer

Løfteutstyr : Taljer – sjakler. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Begge størrelsene har gaffeluttak for smidig. Containerne leveres i hht. Internasjonale regler og forskrifter.


Størrelse og mål på våre utleiecontainere.

Sjekk at du får inn dine eiendeler. CONTAINERLØSNINGER FOR BYGG OG ANLEGG FAKTA Würth tilbyr utlån, leie og salg av containere fra til fot. Her er Norges første containertilhenger, en varehenger med Laxo-låser.


Velg mellom fot eller fots lagercontainer. Vi bruker hovedsakelig to størrelser på våre utleiecontainere. Område : Offshore Sone Iht. Vi har mange typer containere til alle behov.


Vi tilbyr containerutleie av lagercontainere for oppbevaring eller transport.

Vi leier ut både isolerte og uisolerte lagercontainere. Selges som vist på bildene med div. Trenger du container til å kaste søppel i, til lagerplass, verksted eller ulike typer arrangementer, da kan vi hjelpe. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører.


Bestill container til fast pris! Pakkepriser og langtidsleie. Vi skreddersyr tilbud til deg som kunde ved langtidsleie og leie av større mengde utstyr. Vi hjelper deg med å beregne. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!


Holder du til i Bergens-området og trenger en container? Vi selger og leier ut containere til distriktets beste priser. Se vår utvalg av containere i Bergen. Verktøycontainer selges for kunde.


Lagercontainer og materialcontainer med stort volum og optimal lakkering. Leveres med enten tre- eller stålgulv. Stables 3stk i høyden, lastekapasitet opp til tonn.

Regnskap og Økonomiarbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg