mandag 10. september 2018

Giraff sliper

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Mirka Miro 9giraffsliper - slipemaskin for vegg, tak og gulv. Beklager om det er en mail på serveren vi ikke har fått med oss. Info om Giraffen er vedlagt dette innlegg.


PRIS FLEX GIRAFFSLIPER Kr.

Flex WSE 5er en tak og veggsliper på hele 500w. Letthåndterlig slipemaskin som er perfekt til sliping av vegger og tak. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.


Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo. Leveres med meter myk slange, stk. Giraffsliper Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar.

Integrert spadehåndtak i motorhus. Lavere vekt, et nytt ergonomisk hovedrør og mulighet for montering av. Det blir relativt mange mmed.


Man kan velge mellom lengder på 1. Sliper med støvsuger Sliping av sparkel. Fjerning av tapet-, gulvbelegg- og tepperester. Egenskaper: Unikt hurtigkoblings-system som gjør at man med enkle håndgrep.


Med LED-lys for lettere registrering og bearbeiding av ujevnheter og riper og optimal balanse siden. Ypperlig slipemaskin for sliping av sparkelmasse, det lange skaftet gjør takjobbene til en lek. For mer informasjon gå ned på denne. Flex giraff er perfekt for rask og støvfri sliping av gipsplateskjøter mm.


Både til pussing på vegg og i taket. Slipehodet er fleksibelt slik at man alltid har. Du sparer ved døgneleie og 1ved helgeleie Sparkling av tak og vegger er en veldig slitsom jobb, men med en giraffsliper fra Flex blir jobben lekende lett. Fleksibel slipemaskin til vegger og tak!


Meget effektiv for sliping av betong - terazzo - fjerne.

Smart giraffsliper til vegger og tak. Gipssliperen er utviklet til sliping av gipsvegger og –tak. Besøksadr: Haakon VII`s gt. Slipemaskinen er rask og gir en optimal finish. Tak og veggsliper på hele 500w.


Lys og varme i høst mørkret! Profilering fra Fagprofil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg