torsdag 13. september 2018

Skjærematte

Kuttematter i forskjellige størrelser, roterende kuttematte, puzzlematte, kutte-strykematte fra June Tailor osv. Vernar arbeidsbordet, samtidig som det sliter minimalt på skjærebladet. Overflaten er sjølvreparerandes. Praktisk veske med skjærematte på den ene siden og strykematte på den andre! Symaskiner til Noregs rimelegaste priser.


Størst utvalg og beste service. Kjøp symaskin med prisgaranti og års bytterett. NETTBUTIKK med stort utvalg av kvalitetsstoffer og tilbehør til quilting og lappeteknikk (patchwork). Fast frakt og rask levering!


Da vi skulle lage verdens beste skjærematte måtte vi lage et kutteunderlag som er skån- som mot kniven og som slites minimalt. Skjærematten inneholder aktivt kull. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Lekkert stoff, som gjorde seg virkelig godt på denne vesken :) Flott og praktisk veske, både på tur og hjemme. Greit å kunne samle alt til skjæring på ett sted. En skjærematte er et måleverktøy som brukes til å sy og håndverk prosjekter.


Vanligvis skjære matter er et rektangulært stykke av. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. IKEA Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom mm. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle på IKEA. Dere må ha med: symaskin med bruksanvisning og ekstra nåler, skjærekniv, skjærematte og linjal, knappenåler, målebån sytrå merkepenn eller blyant. Ta kontakt for pris og ønsket lengde.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Stoffsaks Soft touch Fiskars stor. Av selvlegende spesialgummi i høy kvalitet. Fraktfri levering av maskiner - Få varene levert med faktura eller delbetaling.


Bli varslet når dette produktet er på lager Lagre. Fint som underlag til all hobby. Kombiner robust oppbevaring med en ren og industriell stil – BROR-systemet passer perfekt på hobbyrommet, i garasjen eller andre steder du har tunge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg