onsdag 26. september 2018

Maxbo snøfreser

Norges ledende innen bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her!


MAXBO har snøfresere som fjerner snøen på null komma niks. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Rydder inntil 8kg snø per minutt. Hos MAXBO finner du redskapene du trenger for å få snøen unna. Kjøp utstyr til snørydding på nett eller i butikk.


Med det unike Quick Shoot-systemet kan du raskt og enkelt. Men du kan også kjøpe en Kärcher eller Toro snøfreser hos Maxbo og betale mellom femten og atten tusen. Når oppkjørselen ligger under et teppe av snø, er en snøfreser din beste venn. Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning.


Se hvilken snøfreser som ble best i. Snøfreser – en liten guide.

Er det ikke bedre å investere i en effektiv snøfreser ? Beste Priser Med Handlesmart! Logg inn for å se priser og handle. Kontakt kundeservice på tlf. MAXBO Flisa har redskapene du trenger for å få unna snøen. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Har du uteareal som krever snømåking gjennom hele vinteren? En snøfreser gjør at du kan gå vinteren i møte med et smil om munnen. Finn snøfreseren som passer for deg her! Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff.


Med en snøfreser fra Kärcher kan vinteren trygt komme. Kärcher snøfresere er effektive, brukervennlige og ergonomiske. Solid 4-takts MTD-motor gir.


Sammenlign priser på Med beltedrift, Med elstart. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Store deler av landet er foreløpig mildt og vått, men vinteren står uansett for tur.


Dersom du denne vinteren har tenkt å anskaffe en snøfreser , bør. Etter årevis med måking, skuffing, tunge løft og vond rygg, har du endelig bestemt deg: det er på tide med en snøfreser !

Men i en jungel av ulike varianter. Konstruksjonsvirke benyttes til stendere, takbjelker, sperrer og bjelkelag, samt til produksjon av limtre og takstoler. C1 Cog Cer de vanligste styrkeklassene. Er du opptatt av oppussing og liker å gjøre det selv?


Hos Maxbo finner du alt du trenger innen bo- og byggevarer på. Ekstremt kraftig 2-trinnsfreser med massiv motorstyrke, stor arbeidsbredde, LED-lyskaster, selvgående drift med drift på begge hjulene og gir forover og bakover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg