fredag 9. november 2018

Mc jekk jula

Godt utvalg av jekker og løfteutstyr. Hydrauliske presser og jekker. Til varebiler og profesjonelle. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Alle garasjer trenger en jekk ! Prisgunstig og pålitelig lettvektsjekk som løfter opptil tonn, veier bare kilo og er laget av stål. Har en tilsvarende kjøpt hos Jula. Har slik jekk selv og har snekret adaptoren som vist på linken nedenfor. ER ubrukt maks 6kilo passer til HD softail og mye mer.


Individuelle justerbare gummibelagte. Mc løfter med 450kg kapasitet. MC -løfter fra Nordic Lift med løftekapasitet på 4kg.


De to minste jekkene fra Jula og Torshov Bilrekvisita klarte å løfte en Volvo stasjonsvogn med et nødskrik. Da NAF forsøkte dem på en. Hos Biltema kan du gjøre gode kupp, og MC -produktene våre er produsert, testet og godkjent for det nordiske markedet. Den lave prisen er et resultat av kunnskap. Garasje jekk 15- mangler den delen å løfte med foran på jekk.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Kjøpt hos jula ,så får sikkert kjøpt der. For enkel demontering av MC -dekk, med eller uten slange. Stabil og funksjonell konstruksjon.


Justerbar for alle felgstørrelser. Vårt utvalg av merker og dimensjoner av MC dekk sikrer deg riktige dekk når du trenger det. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på MC dekk.


Jula kjører tilbud på en akkurat nå:. Skydda dig på turen med en stilren MC -Hjälm! Tillverkad av förstärkt ABS-plast och utrustad med öppningsbart visir och snabbspänne. Internett butikk med motorsykkel deler og utstyr til gode priser.


I våre varenavn er hastighetskode vanligvis ikke oppgitt på 50cc. MC -støtter, Mekaniker krakker til din motorsykkel. Selvsagt er det viktig å ta en del forholdsregler og de fleste vil foretrekke å bruke en garasjejekk fremfor den ofte litt plundrete jekken som. Oslos største motorsykkelbutikk.


Vi har nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere. Autorisert verkste stort utvalg av deler og utstyr. Både til svingarm, slik som du setter oppunder ramma ved.


MC Hariel e MC Don Juan - Nois Ta Bolando Um Plano.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg