tirsdag 6. november 2018

Stiga kantklipper

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp.

STIGA tilbyr et bredt spekter av hageprodukterfor privat og profesjonell bruk: plentraktorer, gressklippere, motorsager , Robot gressklippere og mange flere! Manøvrerbar, komfortabel, kraftig og presis: oppdag STIGA bensin gresstrimmere , slik at du kan ta vare og avgrense områdene. Utmerket ytelse og utrolig god å manøvrere.


Denne modellen representerer et godt valg for vedlikehold av grøntanlegg. En god gressklipper, kantklipper og gresstrimmer hjelper deg å vedlikeholde en grønn og fin plen gjennom sommeren. Og velger du en robotgressklipper fra Stiga eller.


Stiga (39) Stihl (72) Viking (31) Filter.

Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Gresstrimmer og krattrydder for mellomstore og store oppgaver. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. Maskinkroppen er utstyrt med dobbeltsele, justerbart dobbelthåndtak, halvautomatisk.


Kantklipper Kjøp kantklipper , bensin, batteri, elektrisk Hovedmeny. Gå direkte til hovedinnholdet. Har du en skråning med brennesle og annet ugress, er det greit å ha en kantklipper som kan fungere som en moderne ljå.


Det er vanskelig hos Stiga og Biltema. Det kan være vanskelig å sette sammen Stigas og Biltemas skaft etter demontering. Velbalansert gressryddesag med sele og EasyStart! SBC 2JD fra Stiga står for utmerket ytelse kombinert med utrolig manøvrerbarhet. Beste Priser Med Handlesmart!


Tap and go trådspole, 4-tannet blad og dobbel bæresele. Leveres innen 5-hverdager. Gå til produkt Legg i handlekurv.

De vil hjelpe deg med å holde orden på plenen din på en praktisk og effektiv måte. Akslingsrør for kantklipper. Eks mva kr 46Inkl mva kr 5800.


Lett og kompakt trimmer, perfekt til kantklipping og mindre gressflater. STIGA tilbyder en bred vifte af haveprodukter til både hjemmelig og professionelt brug. Både havetraktorer, græsslåmaskiner og meget mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg