onsdag 28. november 2018

Teleskopisk hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner. Kom til på steder hvor andre trimmere har vansker, med en hekksaks fra GARDENA. Moderne teknologi med klassisk design. I tillegg til en gressklipper, trenger du sikkert også en hekksaks til å tynne busker med.


Velg en hekksaks som passer til hagen din. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine.

Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i test. Sammenlign pris på hekksaks.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Lettere og hendigere enn en hekksaks - men ekstremt kraftig. Forlengbar grensag med ekstra langrekkevidde - opp til m. Vinkles enkelt til 135° og til 4forskjellige posisjoner - perfekt maskin for å. Serien består av hekksaks , gresstrimmer og løvblåser.


Med Honda batteriprodukter får du ikke bare får du en flott og velstelt hage. Med GARDENA Classic hekksaks 5FSC 1 blir hekklippingen svært jevn og effektiv. Lett og god balanse med sentralt.


Grensaks Comfort teleskopisk - Gardena Med denne teleskopiske grensaksen kan du nå frem over alt. Beste Priser Med Handlesmart! Sjekk priser på test teleskop hekksaks.


Kjøp test teleskop hekksaks billig i nettbutikkene.

Det teleskopjusterbare håndtaket er lett, slik at du enkelt og kan enkelt nå steder som. Teleskopisk Hekktrimmer er den perfekte hekktrimmer i høyden og på bakken. GARDENA Comfort hekksaks 7T egner seg spesielt til å klippe større, høyere hekker. Slipp ledning som er i veien når du skal klippe med teleskopisk håndtak som gjør at du rekker langt uten stige.


LXC serien er et smart system hvor ett. Norgarden hekksaks med teleskophåndtak og bølgeskjær is available for purchase in increments of 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg