mandag 8. april 2019

Bosch gjæringssag

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kapp- og gjæringssagene fra Bosch er alltid riktig valg takket være deres høye presisjon: De sager både brede paneler og detaljrike bilderammer nøyaktig i. Enkel montering av sagbor opptil m arbeidsbredde. Kjøp Kapp- og gjæringssag PCM fra Bosch fra Bosch hos RiktigVerktøy. Kompakt, lett verktøy for standard kutt Produktfordeler Skjærekapasitet horisontalt 2mm Forbedret.


Du kjøper Bosch GCM SJL Kapp- og gjærsag hos Staypro. Hvis du skal kjøpe en elektrisk sag er det kapp- og gjæringssag som bør være førstevalget. Det er den sagtypen de aller fleste vil ha mest glede og. Lett og kompakt kappsag med trekkfunksjon for enkel og nøyaktig saging av store ener. Høy presisjon med laser og.


Her finner du raskt og enkelt reservedelene som passer til ditt profesjonelle Bosch -verktøy. Nøyaktige gjæringssnitt 0° - 48°. Klemme for sikkert feste av emnet.


Tilkobling for støvsuger eller for støvposen som følger me for rene omgivelser under. Sterk og kompakt sag for den mobile håndtverkeren, vekt kun 15kg. Med en vekt på bare kg er den lett å betjene og styre. God dag ærede medlemmer og verktøynerder! Bosch kapp- og gjærsag er perfekt til nøyaktig saging av brede emner.


Testen har vært over uker hvor jeg har. Prisjakt lister gjærsager fra mange populære produsenter som Bosch , Dewalt, Metabo, Makita og Einhell. Priser fra butikker i denne kategorien.


Bosch GCM SJL Bosch nye kapp- og gjærsag GCM SJL er utrustet med en horisontal kapasitet på 3mm, hvilket gjør den unik i sin klasse. Den har en kappebredde på opp til 312mm og kappehøyde opp til 70mm. En brukervennlig sag i proffkvalitet, med gode tekniske løsninger. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Leveres med: Innleggsplate, Innvendig sekskant, Sagblad 3mm, Spennhylse, Støvpose. Universell holder som passer alle kappsager fra Bosch. Høydejusterbar fot for sikker plassering. Lengde bord med forlengelse 2. Stiller du like store krav til utstyret som til deg selv? Uten verktøy stiller du raskt og enkelt om denne sagen fra kapp- og gjæringssag til benksag.


Se beste pris på Bosch PCM S. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg